nova tosca-4

Benvinguts a la nova etapa de La Tosca

La revista La Tosca és una publicació amb més de seixanta-sis anys d’existència, que ha anat recollint la història de Moià mes a mes, des de l’any 1947, i que ha permès que molts moianesos poguessin expressar-hi les seves idees, els seus records, les seves opinions, les seves propostes, les seves creacions literàries, etc.

A partir del gener de l’any 2012, La Tosca ha emprès una nova etapa, tot renovant-se i alhora adequant-se a la sensibilitat moianesa actual, ja que la sensibilitat d’un poble va canviant amb el pas dels anys. Aquesta nova etapa és guiada per l’Associació Cultural Modilianum, que ja edita la revista d’estudis històrics del Moianès titulada Modilianum.

Havent escollit, ja des de bon principi, una capçalera amb la denominació d’un indret emblemàtic de la comarca del Moianès, la Tosca, en un enclavament del municipi de Castellcir entre els termes de Moià, Castellterçol i Monistrol de Calders, la revista, amb seu a Moià, ha estat sempre oberta als interessos d’aquesta comarca.

Donem, doncs, la benvinguda els lectors i els convidem a fer un tomb per aquesta pàgina i descobrir tot d’informacions relacionades amb Moià i el Moianès.

Modilianum

Abans d’imprimir qualsevol document penseu en la vostra responsabilitat i implicació amb el medi ambient

Última actualització: 5 de maig de 2021

La Tosca és membre de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

 

ajuntament-1

L’Ajuntament de Moià

El-temps

El temps

Consell-Comarcal-del-Moianè

Consell Comarcal